English   |   French   |   German
Medicin Utomlands

  UNIVERSITETEN

     - UMF CLUJ
     - UMF TARGU MURES

  Ansök redan idag till höst   terminen 2011!

  SNABBLÄNKAR

UMF Târgu-Mures

2008 hjälpte vi UMF Targu Mures att starta sin engelska linje Sen dess var vi på MedInRo och universitetsledningen utvecklat ett starkt förtroende som möjliggör ett framgångsrikt samarbete. Detta innebär mindre väntetid för dig och ett snabbt svar från oss till dig. MEDINRO är autoriserade att främja universitetets intressen i hela världen.

Clicka bilden nedan för universitetets och rektorns officiella erkännande av MEDINRO.Ca. 100 studenter (svenskar och andra nationaliteter) studerar redan vid universitetet.

Vid universitetet erbjuds just nu endast ett 6-årigt Läkarprogramm med engelska som undervisningsspråk.

Skolavgiften med start hösten 2010 är 5000 euro.

Andra program med rumänska eller ungerska som undervisningsspråk är tandläkarprogrammet, tandtekninkerprogrammet samt apotekarprogrammet.

Universitetet är en utbildningsinrättning som är tillgänglig för alla rumänska och utländska medborgare. Här erbjuds en mycket kvalificerad utbildning.

UMF Târgu-Mures uppfyller de krav på effektivitet som krävs av medicinska och farmaceutiska yrken samt främjar traditioner och värderingar i den rumänska Medical School.

Universitet har ett enhälligt respekt i den akademiska medicinska världen på grund av kvalitet och hög professionalism i sin didaktiska verksamhet och utmärker sig i vissa områden av undervisning, forskning , kirurgisk och medicinsk praxis så som anatomi, patologi, internmedicin, kardiologi, neurologi, urologi och kirurgiska specialiteter såsom lever kirurgi och hjärt transplantation.

OM STADEN


Târgu-Mures är beläget i hjärtat av Transsylvanien i natursköna omgivningar. Floden Mures rinner genom staden och dess omgivande kullar är täckta i ek skogar. Staden är ett kulturellt och industriellt centrum i Mures regionen.

Den kulturella verksamheten återspeglas både i rumänka och ungerska teater uppsättningar vid den lokala National Theater. Andra verksamheter är den filarmoniskan orkestern, museer, bibliotek och konstgallerier.

MedInRo.se

E-post: medinro@gmail.com |